Vackra blommor!

image35

Jag köpte blommor till min kära karl häromdagen. Liljor, så fantastiskt vackra! Inget rysch-pysch, utan bara lijor rätt upp och ner. Svårare behöver det inte vara!

Smart barnstol!

image34

En så himla smart barnstol! Den görs lätt om till pall när man själv vill sitta på den! Se
www.rollabout.se ! Jag kunde själv inte låta bli att ta in den i sortimentet hos mig www.akvihome.se . Gissar att vi själva kommer att ha den när vår lilla plutt kan sitta upp.

Gillar du att sy?

image33

I så fall kan du få en massa bra tips på
Systickan! Förutom pyjamas och solhatt finns bland annat örslag på hur du syr lakan, munkjacka och bodys! Väl värt att besöka alltså.


Älskar dessa!!!

image32
Måste slå ett slag för dessa underbara fåtöljer från IKEA! Tyvärr har vi ingen plats för dem själva utan nu är det amningsfåtölj som gäller. Kan den passa som det månne?

Enkel och snygg design!

image31

Gud vad jag älskar dessa smycken! Så enkelt, rent, och vackert! Det är Magdalena som skapat dessa alster. Vill ni ser mer så kika in på
www.m925.se .

Spännande läsning?

image30

Nu har jag beställt två böcker från
www.adlibris.se ! Om graviditet såklart. Jag behöver peppning! Den ena boken heter "Från A till bebis" och bekräfar att det faktiskt är en kroppslig och mental berg-och-dal-bana att vara gravid. Man får svar på alla möjliga frågor som hopar sig, typ: Hur blir sexlivet när man är gravid? Kan barnet bli en hårig apa om gravida mamman äter vitaminer? Om man varit brakfull fem gånger innan man fick reda på graviditeten, har det skadat bebisen?

Den andra boken heter   " Jag ska bli mamma" och är en gravid kvinnas dagbok. Den berättar frispråkigt och rörande om omvälvningarna när en kvinna blir mamma. Vi får höra både hur det är att vara den enda på festen som inte dricker vin, och mååånga andra saker.

På Smällen

image29

Det är just vad jag är! Därför har bloggen inte fått så mycket tid senaste månaderna! Men jag ska försöka hinna med detta också! Det är ju så kul!

Jag vill med detta passa på att rekommendera siten som heter just På Smällen! Gå in och kika på
www.pasmallen.se . På Smällens idé är att erbjuda för gravida samt för småbarnsföräldrar.